Edzések

Home / Edzések

Edzésformák

Stand – up fight (kempo)

Ez az edzéstípus a standard állóharctól annyira tér el , hogy a napjainkban is igen népszerű kempo harcművészeti ággal – ami ütés , rúgás , dobás, földharc elemekből áll – van keverve egy kissé. Miért nem MMA? Szó nincs a kiskesztyű használatáról leginkább az állóharcot helyezzük előtérbe kissé szélesebb technikai skálán mozogva , mint a hagyományos stílusok.

Ezt pedig alkalom adtán kiegészítjük a legegyszerűbb zárások, földre viteli technikák és földön használatos alap túléléshez szükséges mozgással illetve ezek kivédésével.

Kedd

 • -

Csütörtök

 • -

Brazil Jiu Jitsu

A BJJ edzések intenzív funkcionális tréningek. A gyakorló már néhány hónap után tapasztalni fogja, mind a fizikális, mind a szellemi változásokat. Nem csupán fittebbé és erősebbé válik, de közvetett módon, rengeteget tanulhat önmagamról, és az emberi kapcsolatairól is.

A BJJ nem egyszerű dulakodás, vagy harc imitáció. Megtanít rá, hogyan érezd magad komfortosan, hogyan dönts megfontoltan és körültekintően akkor is, ha szorult helyzetbe kerülsz.

A BJJnek nem csak az analitikus gondolkodás kialakításában és fejlesztésében, de a kivitelezéshez szükséges tervezés gyakorlásában is nagy szerepe van, így az élet számos területén hasznosítható tudáshoz juttat.

Hétfő

 • -

Szerda

 • -

Szombat

 • -

Thai Box

A thai boksz egy nagyon látványos, ugyanakkor rendkívül hatékony küzdősport, melyben megengedett támadni az ellenfelet kézzel, lábbal, könyökkel és térddel. Edzéseink során az alapoktól kezdve sajátíthatjuk el e sportág egész technikai repertoárját a versenyszintig. A thai boksz kiváló választás a céljaink eléréséhez! Például az egészség megőrzése, a test formálása pozitív irányba, valamint a különféle képzési folyamatoknak köszönhetően fejleszti valamennyi fizikai képességet (erő, gyorsaság, állóképesség, reflex, rugalmasság, koordináció). Az edzések segítenek a kitartás, bátorság, elszántság, a bizalom és a fegyelem kialakításában. Edzéseink során kiemelt figyelmet fordítunk a különböző tudásszintű tanítványainkra. Örömmel látunk mindenkit, kortól, nemtől, felkészültségi szinttől függetlenül. Legyél Te is a Fighters Club Thai Box csapatának tagja!

Невероятно красивое и в то же время эффективное боевое искусство, в котором наносятся удары кулаками, ногами, локтями и коленями, а так же присутствует работа в клинче. Тайский бокс является прекрасным выбором для достижения широкого спектра целей! Это улучшение здоровья, совершенствование физической формы, а так же благодаря разнообразию тренировочных программ, занятия тайским боксом отлично развивают все физические качества тела человека (силу, скорость, выносливость, гибкость и координацию). Одним из важнейших аспектов тайского бокса является психологическая закалка. Муай-Тай прежде всего боевое искусство, он напрямую способствует формированию необходимых качеств для любого современного человека!

В нашем зале идет строгое разграничение по уровню занимающихся. У нас будет комфортно тренироваться начинающим людям: любого возраста, пола и уровня подготовки.

Каждый находит в тайском боксе нечто особенное лично для себя, и у Вас есть возможность стать частью этого, среди таких же единомышленников, в нашей дружной команде спортивного клуба Fighters Club. Присоединяйтесь!

Kedd

 • -

Szerda

 • -

Csütörtök

 • -

Péntek

 • -

 • -

Vasárnap

 • -