Edzések

Home / Edzések

Edzésformák

Boksz (zsákoló)

Ez a reggeli tréning a boksz alapjairól és azon belül is főleg a zsákolásról és erősítésről szólnak. Egy reggeli átmozgatás egy zenés 60 perc , hogy aktívan induljon a napod. Csatlakozz és tanuld meg az alapokat ha pedig már jártas vagy az ökölharc területén ébredj velünk és érezd jól magad.

Hétfő

  • -

Szerda

  • -

Péntek

  • -

Kick-box edzés világbajnok oktatótól!

Hanák Antal,hazánk első nemzetközi kick-box bajnoka, Világ- és Európa-bajnok, 7-szeres Magyar bajnok, 3 danos nagymester kick-box csoportos edzéseket tartok.
Az edzéseken (akár teljesen) kezdőket,újrakezdőket és haladókat is szívesen látok, korosztálytól és nemtől függetlenül. Az edzések hossza 1.5 óra, benne állóképesség-, erőfejlesztés és technikai rész. Védőfelszerelés /kesztyű bérelhető a teremben.
Személyi edzésekre is van lehetőség, jelentkezni érdeklődni a 06 30 841-0858 számon lehet.
 
Mindenkit sok szeretettel várok
Hanák Antal

Stand – up fight (kempo)

Ez az edzéstípus a standard állóharctól annyira tér el , hogy a napjainkban is igen népszerű kempo harcművészeti ággal – ami ütés , rúgás , dobás, földharc elemekből áll – van keverve egy kissé. Miért nem MMA? Szó nincs a kiskesztyű használatáról leginkább az állóharcot helyezzük előtérbe kissé szélesebb technikai skálán mozogva , mint a hagyományos stílusok.

Ezt pedig alkalom adtán kiegészítjük a legegyszerűbb zárások, földre viteli technikák és földön használatos alap túléléshez szükséges mozgással illetve ezek kivédésével.

Kedd

  • -

Csütörtök

  • -

Thai Box

A thai boksz egy hihetetlenül gyönyörű, ugyanakkor rendkívül hatékony küzdősport, melyben lehet támadni kézzel, lábbal, könyökkel és térddel egyaránt az ellenfelet.

Edzéseink során az alapoktól kezdve sajátíthatjuk el e sportág egész technikai repertoárját a versenyszintig.

A thai boksz kiváló választás a célok széles választékának eléréséhez:

Az egészség javulásának, a testforma alakításának, valamint a különféle képzési folyamatoknak köszönhetően fejleszti az emberi test valamennyi fizikai tulajdonságát (erő, gyorsaság, állóképesség, reflex, rugalmasság, koordináció).

Az edzések segítenek a kitartás,  bátorság, elszántság, a bizalom és a fegyelem kialakításában.

Termünkben kiemelt figyelmet fordítunk a különböző tudásszintű tanítványainkra.

Örömmel látunk mindenkit, kortól, nemtől, felkészültségi szinttől függetlenül.

Legyél Te is a Fighters Club thai box csapatának tagja!

Невероятно красивое и в то же время эффективное боевое искусство, в котором наносятся удары кулаками, ногами, локтями и коленями, а так же присутствует работа в клинче. Тайский бокс является прекрасным выбором для достижения широкого спектра целей! Это улучшение здоровья, совершенствование физической формы, а так же благодаря разнообразию тренировочных программ, занятия тайским боксом отлично развивают все физические качества тела человека (силу, скорость, выносливость, гибкость и координацию). Одним из важнейших аспектов тайского бокса является психологическая закалка. Муай-Тай прежде всего боевое искусство, он напрямую способствует формированию необходимых качеств для любого современного человека!

В нашем зале идет строгое разграничение по уровню занимающихся. У нас будет комфортно тренироваться начинающим людям: любого возраста, пола и уровня подготовки.

Каждый находит в тайском боксе нечто особенное лично для себя, и у Вас есть возможность стать частью этого, среди таких же единомышленников, в нашей дружной команде спортивного клуба Fighters Club. Присоединяйтесь!

Kedd

  • -

Csütörtök

  • -

Péntek

  • -