dr. Túry Dániel

Home / Edzők / dr. Túry Dániel

dr. Túry Dániel

Kettlebell és hevederes edzés alapú crosstrain órák

Óráinkon megismerkedhetsz a funkcionális edzés alapjaival.

Megtanítjuk Neked az elengedhetetlenül szükséges mozgásminták (pl. guggolás, emelés) helyes kivitelezését, amelynek segítségével biztonságosan, sérülésmentesen és a lehető leghatékonyabb módon vehetsz részt változatos, pörgős és igazi kihívást jelentő edzéseinken.

Számos eszközt, kettlebellt, hevedert (közismert nevén trx), saját testsúlyt, medicinlabdát és clubbellt is használunk köredzéseink során, hogy a lehető legmotiválóbb környezetben és sokoldalúbb módon tudj nálunk fejlődni.

Szeretettel várunk, ha

  • erősödni, izmosodni vagy fogyni akarsz
  • biztonságos, gerinckímélő módon szeretnél edzeni
  • egy szuper sportközösség tagja lennél 

További részletek a www.kettlebellzona.hu oldalon.

 

Oktató: dr. Túry Dániel Miklós

2012-ben végeztem az ELTE jogi karon, 2016 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja vagyok. Nem megszokott bemutatkozó egy sportoktatótól, de ez biztosítja azt, hogy pontosan tudjam és átérezzem, hogy az ülő életmódot folytató vendégeim milyen kihívások elé néznek nap mint nap, és pontosan mire van szükségük ahhoz, hogy egészséges, sportos életet éljenek. Hiszen egy cipőben járunk, mindannyian egész nap ülünk.

6 éves korom óra a sport a szenvedélyem. Több mint 10 éves harcművész sportmúltat követően kezdtem el oktatni kettlebellt, majd a tudástáramat folyamatosan szélesíteni kezdtem.

Sportoktatóként, Strong First instruktorként, TRX Trainerként, SMR szakértőnként elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak, a helyes mozgásnak és biztonságos, gerinckímélő edzéseknek.

A Kettlebell Zóna keretein belül 2012 óta egy nagy sportközösséget építettem ki, ahol motiváló közegben estéről estére támogatjuk és lelkesítjük egymást a sportos életmód felé.

Szeretettel várunk.