Edzések

Edzésformák

Stand – up fight (kempo)

Ez az edzéstípus a standard állóharctól annyira tér el , hogy a napjainkban is igen népszerű kempo harcművészeti ággal – ami ütés , rúgás , dobás, földharc elemekből áll – van keverve egy kissé. Miért nem MMA? Szó nincs a kiskesztyű használatáról leginkább az állóharcot helyezzük előtérbe kissé szélesebb technikai skálán mozogva , mint a hagyományos stílusok.

Ezt pedig alkalom adtán kiegészítjük a legegyszerűbb zárások, földre viteli technikák és földön használatos alap túléléshez szükséges mozgással illetve ezek kivédésével.

Kedd

  • -

Csütörtök

  • -

Brazil Jiu Jitsu

A BJJ edzések intenzív funkcionális tréningek. A gyakorló már néhány hónap után tapasztalni fogja, mind a fizikális, mind a szellemi változásokat. Nem csupán fittebbé és erősebbé válik, de közvetett módon, rengeteget tanulhat önmagamról, és az emberi kapcsolatairól is.

A BJJ nem egyszerű dulakodás, vagy harc imitáció. Megtanít rá, hogyan érezd magad komfortosan, hogyan dönts megfontoltan és körültekintően akkor is, ha szorult helyzetbe kerülsz.

A BJJnek nem csak az analitikus gondolkodás kialakításában és fejlesztésében, de a kivitelezéshez szükséges tervezés gyakorlásában is nagy szerepe van, így az élet számos területén hasznosítható tudáshoz juttat.

Hétfő

  • -

Szerda

  • -

Szombat

  • -